Μήνυμα του Γ.Γ. ΕΟΤ

Η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη ζωντανή μητρόπολη, με πολύ πλούσια ιστορία, σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών, γεγονός που γίνεται αντιληπτό από την πρώτη στιγμή στον σημερινό ταξιδιώτη.

Η Θεσσαλονίκη ήταν και πρωταγωνίστρια της φετινής καμπάνιας του ΕΟΤ που έγινε viral. Ένα αληθινό greekend* – ένα city-break γεμάτο νέες εικόνες και νέες εμπειρίες. Ο καλός καιρός, οι μικρές αποστάσεις, οι αναρίθμητες επιλογές φαγητού, ποτού και διασκέδασης, τα όμορφα ξενοδοχεία, τα αναρίθμητα αξιοθέατα και οι σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις δημιουργούν τον τέλειο τόπο συνάντησης και για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες κι εκείνους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των μεγάλων
συνεδριακών κέντρων της πόλης.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού υποδέχεται και στηρίζει το CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki που διοργανώνει το Thessaloniki Convention Bureau με στόχο να προβάλλει τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, στην παγκόσμια τουριστική και συνεδριακή αγορά.

Πρόκειται για έναν αληθινά γόνιμο τόπο συνάντησης και επικοινωνίας των διεθνών τουριστικών επιχειρήσεων και των ντόπιων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Το CΟΝΝΕCT Tourism & Travel Event Thessaloniki είναι ένας επιτυχημένος θεσμός που προάγει τον ελληνικό τουρισμό, ενισχύει την στρατηγική ανάπτυξης του τουριστικού μας προϊόντος και συμβάλλει ουσιαστικά στην τουριστική προβολή της Ελλάδας.

Η Θεσσαλονίκη μας είναι μια δυναμική πόλη που μπορεί να πρωταγωνιστήσει ΚΑΙ στον συνεδριακό τουρισμό. Και το σημαντικότερο έχει τους εξαιρετικά ικανούς και δυναμικούς ανθρώπους που δεν εφησυχάζουν και βρίσκουν πάντοτε τρόπους να πρωτοπορούν με τη δουλειά τους.

Δημήτρης Φραγκάκης
Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ